Μια ανάρτηση με το μαγιό της έκανε η Δούκισσα Νομικού και μέσα από αυτήν τη δημοσίευση μοιράστηκε τις σκέψεις της και δεν δίστασε να αναφερθεί σε όσους κάνουν κριτική τόσο στο δικό της σώμα, όσο και γενικότερα.

Η παρουσιάστρια αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του εγχώριου star system, και στην παράγραφο που έγραψε, ανέφερε ότι το κορμί της δεν έχει κριθεί μόνο από άλλους αλλά και από την ίδια.

Ωστόσο, έσπευσε να αποσαφηνίσει ότι κατόρθωσε να το αγαπήσει και παράλληλα πέρασε ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που δέχονται κριτική και bodyshaming.

«Αυτό είναι το σώμα μου. Κάποιες φορές είναι πολύ αδύνατο, άλλες φορές έχει περισσότερες καμπύλες. Άλλες φορές είναι εξαντλημένο, άλλες φορές είναι γραμμωμένο. Κατά καιρούς έχει κριθεί από ξένους, στο παρελθόν έχει κριθεί και από εμένα. Μέχρι που έγινα μαμά. Και το εκτίμησα. Το θαύμασα. Το αγάπησα. Μην αφήνεις κανένα σχόλιο να σε επηρεάσει. Κανένα “είσαι πολύ αδύνατη, είσαι πολύ ζουμερή, είσαι πολύ γυμνασμένη, είσαι πολύ αγύμναστη”. Να ξέρεις μόνο ένα πράγμα: είσαι πολύ …υπέροχη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ