Ο Δώρος Παναγίδης και η Νάταλι Κάτερ έζησαν ένα ονειρεμένο έρωτα στο παρελθόν, από τον οποίο γεννήθηκε και η κόρη τους, Αριάνα.

Ωστόσο εδώ και χρόνια το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και οι δυο τους…έχουν προχωρήσει τις ζωές τους.

Ο Δώρος Παναγίδης αυτή την περίοδο απ’ όσο ξέρουμε είναι ελεύθερος μετά τον χωρισμό από την Αθηνά Χρυσαντίδου, ενώ η Νάταλι έχει πια βρει τον έρωτα στα μάτια του Στέφανου Μιχαήλ και φαίνεται η σχέση τους να πλημμυρίζει από έρωτα.

Για αυτή τη σχέση καλέστηκε να μιλήσει το γνωστό μοντέλο μέσα από την εκπομπή ‘’Ήρθε και έδεσε’”, όσο και για τις τωρινές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους.

Ο ίδιος ανέφερε πως δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις, μόνο στο πλαίσιο προγραμματισμού της κόρης τους. Μάλιστα, ανέφερε πως εάν η Νάταλι είναι ευτυχισμένη από αυτή την σχέση, τον χαροποιεί, αφού και η μικρή Αριάνα θα νιώθει καλά.

‘”Δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις πλέον. Οι μόνες σχέσεις που έχουμε είναι η επαφή με το παιδί […] Μακάρι να είναι καλά τα παιδιά. Εμένα με νοιάζει η ευτυχία της κόρης μου. Από τη στιγμή που η Νάταλι είναι ευτυχισμένη σημαίνει ότι είναι και η ψυχική υγεία της κόρης μου καλή’”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ