Ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τον Τάσο Θεοδώρου, αφού γιορτάζει τα γενέθλια του!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, θέλησε με αφορμή την ξεχωριστή μέρα να μοιραστεί αδημοσίευτες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία και να μας δείξει για πρώτη φορά στιγμιότυπα απ΄ όταν ήταν μπόμπιρας.

Ο ίδιος δεν δίστασε ακόμη να εναποθέσει στη λεζάντα μερικά λόγια για την πορεία των 35 χρόνων, αλλά και να κάνει έναν απολογισμό για τις μοναδικές εμπειρίες και φιλίες που κέρδισε καθ’ όλη την πορεία του.

23/06/1985
Η αλήθεια είναι ότι την εποχή εκείνη, όλα φαίνονταν πιο αθώα. Είχα την περιέργεια να εξερευνήσω τον κόσμο από την εποχή της κούνιας, μπουσουλόντας να έρθω σε επαφή με το άγνωστο. Σήμερα κλείνω 35 χρόνια εμπειρίας και οι περιπέτειες ακόμη συνεχίζονται με τη ζωή να μου διδάσκει ακόμη μαθήματα. Έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Έβγαλα την πάνα, περισσότερα μαλλιά (θα ήθελα), αλλά στην ψυχή παραμένω το ίδιο παιδί που συνεχίζει να γεύεται τη ζωή με την ίδια μανία που καταβρόχθιζα την κρέμα φαρίν λακτέ και να αναζητά το ιδεατό. Παραμένω ιδεαλιστής από κούνια και συνεχίζω να μεγαλώνω αποκομίζοντας εμπειρίες που κάθε χρόνο με ωριμάζουν λίγο παραπάνω, κερδίζοντας στην πορεία αγαπημένους και αληθινούς φίλους και πρόσωπα που με κάνουν να βλέπω τον κόσμο ξανά σαν παιδί, με την ίδια αθωότητα του χθες που διαχέεται στο σήμερα!
Να με χαίρεστε λοιπόν και να μ αγαπάτε!!!!!❤️?

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ