Ο Δημήτρης Σκουλός έδωσε συνέντευξη στον Fipster (Φίλιππο Ιωάννου) και την εκπομπή που έχει «Θάρρος ή Αλήθεια», στο κανάλι του στο Youtube. Ο φωτογράφος και κριτής του My Style Rocks παρότρυνε τον παρουσιαστεί να τον ρωτήσει για την Βίκυ Καγιά και τη συνεργασία μαζί της.

«Το GNTM ξεκίνησε για μένα πριν δέκα χρόνια γιατί φωτογράφιζα τους τελικούς στον ANT1. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή του Star και μου είπαν ότι ενδιαφέρονται. Έκανα δυο δοκιμαστικά. Σαν επαφή με την τηλεόραση ήταν η πρώτη. Το πρώτο τρίμηνο πέρασα πολύ δύσκολα, φοβόμουν ότι θα μου κάνει πολύ κακό στη δουλειά μου. Είπα το «ναι» για βιοποριστικούς λόγους, πρέπει να δουλέψω. Είναι ένα έξτρα εισόδημα» αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκουλός.

Θα ξανασυνεργαζόταν με την Βίκυ Καγιά; «Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ανάλογα τη σχέση θα είχαμε στη δουλειά, τι project θα ήταν, ανάλογα την παραγωγή, ποιος κάνει κουμάντο και τι όρια θα έβαζα εγώ. Δεν την έχω κάνει unfollow. Δεν στεναχωρήθηκα, δεν ασχολούμαι. Με την Βίκυ δεν είμαστε φίλοι, δεν μιλάμε. Ούτε εκείνη θα με πάρει. Μπορεί να μην της αρέσει η δουλειά μου, για αυτό να με έκανε unfollow».

«Μερικές φορές είχαμε ωραίες στιγμές στα γυρίσματα, μερικές όχι. Δεν μπορεί να είσαι πάντα στα μαύρα. Υπήρχαν πολλές στιγμές έντασης, που κατ’ εμέ δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Υπήρχαν meetings κάπως άβολα. Υπήρχαν φορές που έφευγα και είχα πάρα πολλά νεύρα. Με αυτές τις συνθήκες δεν θα έκανα ξανά το GNTM» αποκάλυψε ο φωτογράφος.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ