«Δε με ενδιαφέρει να έχει αρνητική άποψη κάποιος για τις απόψεις μου, αλλά δε μπορώ τους χαρακτηρισμούς. Δε μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί και μάλιστα για ανθρώπους που έχουν κάνει μια πορεία και δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα…» είπε  ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά.

Δημήτρης Παπανώτας
Δημήτρης Παπανώτας για Μαγγίρα – Μακαλιά: «Δεν είσαι πολύπλευρο ταλέντο όταν είσαι μέτριος»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ο Δημήτρης Παπανώτας είπε πως μετά το πρώτο περιστατικό τηλεφώνησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και της είπε πως ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι για να γίνει κάποιος παρουσιαστής χρειάζεται πολλά πτυχία. Τόνισε δε, ότι δεν άκουσε από το στόμα της μια «συγγνώμη», αλλά επανέλαβαν το ίδιο σκέτς.

«Δεν είσαι πολύπλευρο ταλέντο όταν είσαι μέτριος ηθοποιός, μέτριος τραγουδιστής, μέτριος παρουσιαστής, μέτριο μοντέλο και μέτριος στα πάντα. Μετριότατος.

Όταν είσαι καλός τραγουδιστής και βγαίνεις να τραγουδήσεις με τη Μαρινέλλα έχεις και πέντε δικά σου σουξέ. Έχει; Έχει πέντε επιτυχίες; Πείτε μου μια επιτυχία…. Κατάλαβα τη συνεργασία της Μαρινελλας με τη Θεοδωρίδου και τον Ρέμο, με τη Μπέττυ Μαγγίρα δεν έχω καταλάβει γιατί συνεργάστηκε.

Δημήτρης Παπανώτας για Μαγγίρα - Μακαλιά: «Δεν είσαι πολύπλευρο ταλέντο όταν είσαι μέτριος»
Δημήτρης Παπανώτας για Μαγγίρα – Μακαλιά: «Δεν είσαι πολύπλευρο ταλέντο όταν είσαι μέτριος»

Εγώ έχω φτιάξει εκπομπές… όταν έκανα εγώ τον κεντρικό παρουσιαστή δεν είχα 30 ανθρώπους να τρέχουν από πίσω, τα έκανα εγώ όλα… Για να έρθει 30 χρόνια μετά ο Δημήτρης Μακαλιάς να με πει πανελίστα; Είναι ύβρις… Το απέσυρε αυτό ο Δημήτρης Μακαλιάς… Μετά έρχονται όλοι και σχολιάζουν ότι εγώ δεν έχω χιούμορ.

Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά» είπε σε αυστηρό ύφος ο Δημήτρης Παπανώτας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ