Δημήτρης Παπανώτας: Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης τον έθεσε εκτός του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος – «Λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους»

Ο Δημήτρης Παπανώτας αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της αποπομπής του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές προχώρησε σε δήλωση στην εκπομπή T-live.

Δημήτρης Παπανώτας

«Είναι μια μεγάλη νίκη που που πέτυχαν Άδωνις Γεωργιάδης και η Νέα Δημοκρατία γενικότερα, η Νέα Αριστερά και το Πασόκ και όλοι οι υπόλοιποι σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τους δίνω τα συγχαρητήριά μου για τον ρηχό τρόπο σκέψης με τον οποίο αντιμετώπισαν το ζήτημα και ειλικρινά λυπάμαι, αλλά χαίρομαι από την άλλη πλευρά γιατί όταν μπαίνεις σε έναν στίβο να δώσεις έναν αγώνα και οι συνθήκες δεν είναι οι πρέπουσες, το καλό είναι να το μαθαίνεις πολύ νωρίς.

Δημήτρης Παπανώτας: Δήλωση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποπομπή του 

Εγώ από χθες είχα μιλήσει με υψηλά ιστάμενους του κόμματος και είπα: “Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις τις οποίες σίγουρα θα δεχτώ – γιατί είμαι ένας υποψήφιος που πάντα είναι στο κέντρο της προσοχής, τότε να παραιτηθώ.” Μου είπαν “όχι, είμαστε δίπλα σου και στο πλευρό σου’.  Δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Καλή συνέχεια εύχομαι στον κύριο Κασσελάκη, Θέλω να του θυμίσω ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανήρτησε», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ