Στην εκδήλωση του Make A Wish έδωσε το παρών η Φαίη Σκορδά, που είναι πρέσβειρα του oργανισμού που εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Εκεί ήταν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και οι δύο πρώην συνεργάτες πόζαραν μαζί στα social media.

Το πρωί της Πέμπτης, η οικοδέσποινα του «Πρωινού μας» μίλησε για τη συνάντησή της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που όπως τόνισε ήταν αναπάντεχη. «Καθίσαμε μαζί. Εγώ τον Δημήτρη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια κι έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια. Μπορεί να μην μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, μπορεί να μη βγαίνουμε για ποτάκι, εγώ δεν πηγαίνω έξω, έχουμε και μία διαφορετική καθημερινότητα. ΄Ο,τι και να γίνει όμως είναι ένας άνθρωπος που εγώ αγαπώ πολύ, αυτό δεν αλλάζει και όσο μπορεί θα είναι δίπλα μου.», δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε: «Επειδή έχει γίνει όλο αυτό δεν θα πάω να κάτσω δίπλα του; Δεν θα τον αγκαλιάσω, δεν θα μιλήσουμε; Δεν μπαίνει κανείς ανάμεσα σε αυτό. Είναι μία σχέση, η οποία έχει κτιστεί με πολύ κόπο και δεν αλλάζει».

Σε άλλο σημείο είπε η Φαίη Σκορδά για την μακροχρόνια συνεργασία που είχε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εγώ με τον Δημήτρη έχω συνεργαστεί και ήμασταν μαζί την ίδια χρονιά που έχασε τη ζωή τους».

«Η ζωή κάνει κύκλους και μπορεί να συνεργαστείτε ξανά πάλι», σχολίασε ο Βασίλης Νομικός και τότε η Έλενα Χριστοπούλου είπε στη Φαίη: «Πες το μας άμα είναι να φύγω εγώ από τώρα σιγά σιγά. Φεύγω, παίρνω και το κινητό μου, άμα είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος πάλι». Τότε η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε ότι την έχει μπλοκάρει στα social media.
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ