Σχολιάζοντας τη Μαρία Σολωμού, αλλά και όσους υπερασπίστηκαν Αλευρά και Καλούτα στο σχολιασμό της Eurovision, o Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε πως οι δυο παρουσιαστές «δεν έκαναν καλά τη δουλειά».

«Εκτός τόπου και χρόνου» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, που είπε ότι Αλευράς και Καλούτα ήταν πάρα πολύ καλοί και διαβασμένοι στο σχολιασμό της Eurovision και εξήγησε: «Εγώ είμαι υπέρ των παιδιών, ή μάλλον είμαι κατά της τόσο δεινής κριτικής, δεν έγινε τίποτα. Έχω πει ότι και τους δυο τους έχω απολαύσει, τον Αλευρά τον έχω προσκυνήσει».

Η ομάδα της «Ελένης» ασχολήθηκε και σήμερα με το θέμα των δύο παρουσιαστών της Eurovision, τους οποίους ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να υπερασπιστεί λέγοντας: «Η πρόθεση είναι καλή, πρόκειται για επαγγελματίες που δεν το έκαναν άρπα-κόλλα και είναι και μια δύσκολη συνθήκη. Απλώς, όλοι όσοι τους υποστήριξαν λένε “εγώ”, που σημαίνει ότι άγονται από το προσωπικό και συναδελφικό τους συναίσθημα».

Δημήτρης Ουγγαρέζος
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπερασπίστηκε μεν Αλευρά και Καλούτα, αλλά…

Και συνέχισε με μια διαπίστωση: «Τώρα, οι δυο τους έχουν λίγο μουλαρώσει, έχουν λίγο τσαντιστεί. Και στην ίδια την περιγραφή του τελικού ο Θανάσης ήταν κάπως, δεν μιλούσε, ο Ζερόμ το είχε πάρει πάνω του. Τους έχει βγει μια μανούρα».

Η Νάνσυ Αλεξιάδου και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου… αντέταξαν ότι προσπαθούν να υπερασπιστούν τη δουλειά τους και πως η Μαρίνα Σολωμού έβαλε ως κριτήριο τη δυσκολία που έχει αυτό που κλήθηκαν να κάνουν και τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Μα αυτή είναι η δουλειά. Και δεν την έκαναν καλά».

Δείτε το χαρακτηριστικο διάλογο από την εκπομπή «Ελένη»:

Να θυμήσουμε ότι κατά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από τη Σουηδία, ο Ζερόμ Καλούτα είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους: «Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις ακόμα για του χρόνου. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Διαβάσαμε πιο πολύ από ότι διαβάσαμε στις πανελλήνιες να είστε σίγουροι. Εμείς έχουμε άλλο τρόπο, ο άλλος τρόπος δεν είναι πάντα κακός στη ζωή».

Σήμερα, η εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλλε νέες δηλώσεις του ηθοποιού, κατά την αποχώρησή του χτες από το στούντιο της ΕΡΤ1. Ο Καλούτα ρωτήθηκε αν μετάνιωσε που δέθχηκε τη θέση του σχολιαστή και απάντησε: «Καμία στιγμή δεν το μετάνιωσα. Τα σχόλια που έφτασαν στη Σουηδία σε μένα ήταν σχόλια αγάπης. Ξέραμε τις αστοχίες μας, αλλά η αγάπη έφτασε γιατί αυτή νίκησε. Όλα τα άλλα ήταν πολύ χαμηλά και δεν ακούστηκαν».

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι θα άλλαζε, είπε: «Θα άλλαζα το να έπαιρνα ένα κασκόλ για να μην κρυώσω και να βγω την πρώτη φορά με 40 πυρετό να σας τα πω», ενώ τόνισε για άλλη μία φορά: «Είμαι ήδη θετικός να το ξανακάνω, από τώρα που γύρισα». Τέλος, του ζητήθηκε να δώσει ένα χαρακτηρισμό στο σχολιασμό που έκαναν με τον Θανάση Αλευρά και ήταν… λακωνικός και ξεκάθαρος: «Αριστούργημα»!

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από το «Super Κατερίνα» και όσα σχολίασε στη συνέχεια η ομάδα της εκπομπής.

Κεντρική φωτό: Instagram/d_ougarezos

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ