Διαφωνίες και συζητήσεις έχει προκαλέσει το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Κάιρο.

Οι αναρτήσεις από το ταξίδι της εν μέσω lockdown έχουν προκαλέσει την οργή του κόσμου. Μετά τον ντόρο με τις φωτογραφίες της από την Αράχοβα έγινε και πάλι στόχος.Το γεγονός ότι προκαλεί με τις φωτογραφίες της την ώρα που οι μετακινήσεις από νομό σε νομό είναι ακόμη κλειστές με τον κόσμο να μην μπορεί να δε τα αγαπημένα του πρόσωπα, έχει φέρει αναστάτωση.
Από την πλευρά της η Φαίη Σκόρδα είπε πως θα μπορούσε να μην τις μοιράζεται αυτές τις στιγμές προκειμένου να αποφύγει τις αντιδράσεις του κόσμου και να προστατέψει την εικόνα της, ωστόσο ο έρωτάς της την κάνει τόσο ευτυχισμένη που θέλει να μοιράζεται με τους followers της αυτές τις στιγμές.
Να πούμε βέβαια σε αυτό το σημείο ότι οι μετακινήσεις στο εξωτερικό είναι νόμιμες ενώ η ίδια ανέβασε και σχετικό ποστ με το test Covid που έκανε προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει.
Το πιο επικό σχόλιο όμως έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος είπε:
«Δεν είπαμε να κρυφτεί, είπαμε να τα φωνάζει», ενώ ήρθε και μια ατάκα πολύ σκληρή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.«Και πριν τον έρωτα πάντα αναίσθητη ήταν. Πείτε εσείς που είστε φίλοι της, εγώ θα πω αλήθειες. Λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Ο έρωτας έκανε τη Σπυροπούλου αναίσθητη; Αναίσθητη ήταν πάντα» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Δείτε το απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=7423AGwXyD8

 

 

Πηγή: gossiptv.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ