Στην εκπομπή “Πρωινό μας” μίλησε σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά για τη συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα στο “Survivor All Star” αλλά και την αποβολή της από το παιχνίδι.

Να θυμίσουμε πως η σχέση του Δημήτρη Φιντιρίκου και της Κατερίνας Δαλάκα έχει περάσει από “40 κύματα”.

Όσα είπε ο Δημήτρης Φινιτιρίκος

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω να επικοινωνήσω μαζί της από τα Χριστούγεννα που τα περάσαμε μαζί. Από εκεί και έπειτα μετά την απόφασή της να πάει στο παιχνίδι εγώ ήμουν αντίθετος και της είπα το είχα ξεκαθαρίσει πριν ταξιδέψει.

Και αυτό γιατί η γνώμη μου ήταν ότι έχει λάβει μέρος σε δύο παιχνίδια, έχει φτάσει και στα δύο στον τελικό, έχει κερδίσει το ένα και δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Σχετικά με το επίμαχο θέμα που συνέβη στο επεισόδιο, από τη στιγμή που δεν έχω επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζω τι έχει γίνει ακριβώς δεν μπορώ να εκφέρω καμία απολύτως γνώμη. Γιατί από τη στιγμή που δεν ήμουνα εκεί και δεν έχω δει με τα μάτια μου ούτε ακούσει με τα αυτιά μου τι έχει γίνει ακριβώς δεν μπορώ να ξέρω.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο έχει κανόνες, έχει άλλους παίκτες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται στο έπακρο και να υπάρχει ένα FairPlay για όλους ανεξάρτητα με ποιος είναι πιο δημοφιλής και πιο καλός παίκτης ή όχι. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι όλοι ικανοί και ίσοι.

Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και, επειδή γράφτηκαν πολλά, φυσικά και δεν θα ανακατευόμουν με οποιανδήποτε τρόπο για το τι γίνεται μέσα, ειδικά όταν δεν βρίσκομαι εκεί και όταν είναι ένα παιχνίδι που εμένα δε με ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξη του καθώς ζω στον αληθινό κόσμο και δίνω τους αγώνες μου έξω.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά στην υγεία της και στην ψυχολογία της καθώς αυτό που συνέβη σίγουρα θα την έχει στεναχωρήσει πολύ. Η ζωή συνεχίζεται και σημασία έχει όταν πέφτεις να σηκώνεσαι.  Έτσι έχω μάθει να κάνω και εγώ ο ίδιος από μικρό παιδί. Όλοι πέφτουμε, σημασία έχει να σηκωθούμε πιο δυνατοί και φυσικά να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Η ζωή δεν τελειώνει με ένα παιχνίδι»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ