Η Δήμητρα Ματσούκα φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό μας» και παραχώρησε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά, όπου αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο δεν την αφορά πλέον μια διεθνής καριέρα, αλλά και στο instagram και τον τρόπο λειτουργίας του.

«Είμαι υπεράνω χρημάτων εγώ. Το λέω αλήθεια και το τονίζω. Όλα αυτά τα χρόνια έχω κάνει μόνο δύο διαφημίσεις που τότε άξιζαν τον κόπο. Τώρα δεν ξέρω. Είμαι λίγο φειδωλή στο πώς να εξαργυρώνω την καριέρα μου. Δεν μου αρέσει αυτό το ψιλικατζίδικο που υπάρχει στο instagram», ανέφερε για αρχή η δημοφιλής ηθοποιός.

«Τώρα πια δεν με ενδιαφέρει μια καριέρα στο εξωτερικό. Αυτές είναι ευκαιρίες που έρχονται αν έχεις τη δομή, την ευφυΐα και την ψυχραιμία να καταλάβεις ότι πρόκειται για ευκαιρίες που έρχονται σπάνια στη ζωή», είπε η Δήμητρα Ματσούκα και ανέφερε ότι παρόλο που είχε τη δυνατότητα στο παρελθόν επέλεξε την πορεία της στο Εθνικό. «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα έφευγα χωρίς αμφιβολία», σημείωσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

Δήμητρα Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα, όμως, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε στην κοινωνία και τα δυσάρεστα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα με θύματα παιδιά: «Συνήθως οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν δύσκολα την καθημερινότητα είναι και προϊόντα εκμετάλλευσης».

Ακόμα, η Δήμητρα Ματσούκα σχολίασε την αναπαραγωγή που λαμβάνει στα ηλεκτρονικά μέσα: «Δεν θέλω να παίζω ως ανέκδοτο στα sites για την καριέρα στο εξωτερικό που δεν έγινε. Δεν με πείραξε καθόλου. Δακρύζω για κάποιον λόγο από τη συγκίνηση που σε βλέπω Φαίη».

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας» στο «Μικρό Παλλάς» και μίλησε με ενθουσιασμό για τη δεύτερη σεζόν του εν λόγω έργου, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν δεν υπάρχει κωμωδία στην ελληνική τηλεόραση και αποκάλυψε ότι ενδέχεται να πραγματοποιήσει μια guest εμφάνιση στην μικρή οθόνη.

Δήμητρα Ματσούκα: «Είμαι ερωτευμένη» – Η σπάνια εξομολόγησή της

photos: Νdp

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ