Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται πως διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Η ίδια πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε μέσα από τα social media πως σύντομα θα παντρευτεί με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Ο άνδρας των ονείρων μου, ο καλύτερος φίλος μου την ημέρα των 31 γενεθλίων μου, μου ζήτησε να τον παντρευτώ, να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό“, είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας με το μονόπετρο που δημοσίευσε.

Η ίδια ωστόσο θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό, έχει επιλέξει να μην γνωστοποιήσει με ποιον είναι ζευγάρι. Μάλιστα μέσα από ένα Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αποκάλυψε τον λόγο που δεν μας παρουσιάζει τον άνδρα της ζωής της.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές αλλά θέλω να καταλάβετε κάτι. Δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι να εκτεθούν στη δημοσιότητα. Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει και αυτό θα ήθελα παρακαλώ να το σεβαστείτε“, δήλωσε η ίδια και στη συνέχεια έγραψε: “Επειδή εμένα είναι η δουλειά μου και αγαπάω ότι κάνω και ο άντρας μου με στηρίζει όπως κανείς άλλος έτσι και εγώ σέβομαι και στηρίζω την κάθε επιλογή του“.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ