Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε το πρωί της Κυριακής, ο νέος δικηγόρος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως ισχυρίστηκε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, κατά το παρελθόν,  ο ίδιος έχει δεχθεί επιθέσεις από άνδρες πάμπολλες φορές, επειδή έχει υπερασπιστεί γυναίκες στο δικαστήριο, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την τωρινή του ιδιότητα, αυτής του συνηγόρου υπεράσπισης του γνωστού ηθοποιού.

Αναφορικά με τον πελάτη του Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε: «ενσυνείδητα ο κ. Φιλιππίδης έχει αποφασίσει να μην τροφοδοτεί με ειδήσεις την υπόθεση. Θα μιλήσει στο δικαστήριο».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προτίθεται να κάνει ούτε αγωγή, ούτε μήνυση στις γυναίκες που τον κατηγορούν. Η θέση του είναι ότι είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στους ανθρώπους που υπερασπίζονται δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη και διαπομπεύονται.

Εκείνη τη στιγμή, η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε τη δική της απάντηση λέγοντας: «Όπως επιλέγουν οι άνθρωποι να βγουν να τον υπερασπιστούν, με τον ίδιο τρόπο, έχουν και οι άνθρωποι που ακούνε αυτές τις απόψεις να αντιδράσουν. Δε μπορούμε να λέμε ότι ο καθένας θα λέει τη γνώμη του αλλά αυτός που ακούει αυτόν που υποστηρίζει κάποιον που κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό να μη μπορεί να εκφραστεί».

«Έχει δικαίωμα ο Φιλιππίδης και κάποιοι άνθρωποι να αντιδράσουν και να πουν μία καλή κουβέντα. Εδώ παρατηρείται όσοι καθυβρίζουν τον κατηγορούμενο Φιλιππίδη να απολαμβάνουν μίας ασυλίας και όταν βγει μία ηθοποιός και πει μία καλή κουβέντα για τον Φιλιππίδη να προπηλακίζεται δημόσια», ανταπάντησε ο συνήγορος υπεράσπισής του και σημείωσε αργότερα: «Θέλετε να τον κατηγορήσετε που λέει ότι είναι αθώος; Κατηγορείστε τον. Θα υπερασπιστεί την αθωότητά του. Ο  Πέτρος Φιλιππίδης έχει στερηθεί την ελευθερία του από τρεις αφηγήσεις».

«Μπορεί οι γυναίκτά από τόσες καταγγελίες! Κάτι θα πήγαινε πολύ λάθος», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου μεταξύ άλλων.

«Το πιο εύκολο στη ζωή είν«Φανταστείτε να αθωωθεί, μεαι να κατηγορείς και το πιο δύσκολο είναι να υπερασπίζεσαι. Κι εσείς κάνετε το πιο εύκολο τώρα, γίνεστε δημοφιλής κατηγορώντας έναν άνθρωπο», κατέληξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος με την παρουσιάστρια να σχολιάζει: «Έχω αποφύγει εδώ και καιρό τους λαϊκισμούς. Είμαι πολύ ευγενική και προσπαθώ να κρατώ ένα επίπεδο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ