Συνεχίζεται σήμερα η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών και δίπλα στον ηθοποιό βρίσκεται ο γιος του, Δημήτρης.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης επέλεξε να μπει από διαφορετική είσοδο από εκείνη που μπήκε ο πατέρας με την μητέρα του ενώ όταν τον πλησίασαν οι δημοσιογράφοι αρκέστηκε στο να πει μόνο μια “Καλημέρα” και τίποτα περισσότερο.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαρία Βλάχου μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πως σε επικοινωνία που είχε με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη έξω από τη δικαστική αίθουσα εκείνος της είπε:

«Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σας αλλά γιατί δε θέλω να μιλάω. Εδώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη δουλειά μου. Δε θέλω να μιλήσω για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δε θέλω να παρεξηγείτε το ύφος μου γιατί πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί. Έτσι είμαι στην καθημερινότητά μου. Μπορεί να είμαι σκυθρωπός και να μην χαμογελάω αλλά δεν το κάνω επειδή έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ