Ένταση δημιουργήθηκε στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη ανάμεσα στον συνήγορο υπεράσπισής του, Αλέξη Κούγια και τη μάρτυρα που υπήρξε σύντροφος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Όπως μετέφερε η Μπέσυ Αργυράκη στο Πρωινό, η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Λιγνάδη αντέδρασε με τις ερωτήσεις του γνωστού ποινικολόγου.

«Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία, με την πρώην σύντροφο του Δημήτρη Λιγνάδη να αντιδρά στις ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια, οι οποίες αφορούσαν κάποια email που είχαν αποσταλεί την περίοδο 2015-2017 στον κατηγορούμενο από την κοπέλα που ισχυρίζεται ότι είναι η πρώην σύντροφός του.

Σύμφωνα με τα μηνύματα αυτά και σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας επιδείκνυε μια προσωπικότητα ιδιαίτερα εμμονική απέναντι στον Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα, τον καλούσε στο τηλέφωνο 120 φορές ορισμένες μέρες και έπαιρνε τηλέφωνο από διαφορετικούς αριθμούς, επειδή δεν σήκωνε ο Δημήτρης Λιγνάδης το τηλέφωνο όταν έβλεπε τον αριθμό της.

Η πρόεδρος τής πρότεινε να πάρει μια καρέκλα να καθίσει γιατί κάποια στιγμή έτρεμαν τα πόδια της, υπήρχε έντονη συναισθηματική φόρτιση» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Πηγή: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ