Η Angelina Jolie κέρδισε μια νομική μάχη εναντίον του πρώην συζύγου Brad Pitt στον άκρως συναισθηματικό πόλεμό τους για το οινοποιείο Chateau Miraval, το τεράστιας αξίας κτήμα όπου παντρεύτηκαν το 2014.

Το ζευγάρι ανέλαβε τον έλεγχο της διάσημης εταιρείας ροζέ το 2008, όταν μετακόμισε στο πύργο που βρίσκεται στον προβηγκιανό αμπελώνα του και ο Pitt μοχθεί από τότε για τα εντυπωσιακά κτίρια και τους χώρους του.

Αλλά η Angelina Jolie μετά το διαζύγιο πούλησε το μερίδιό της στον γίγαντα των αλκοολούχων ποτών “Stoli” εγκαινιάζοντας ένα τεράστιο δίκτυο αγωγών στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και το Λουξεμβούργο μεταξύ του Pitt, της Jolie, των συνεργατών τους.

Στην τελευταία αψιμαχία, η ομάδα της Jolie διεκδίκησε νόμιμα έγγραφα από τον Pitt, τον διευθυντή της επιχείρησής του και την εταιρεία του, Mondo Bongo. Το στρατόπεδο του γνωστού ηθοποιού πάλεψε με νύχια και με δόντια προκειμένου το δικαστήριο να αρνηθεί το αίτημα της πρώην συζύγου του για τα έγγραφα και την αλληλογραφία.

Αλλά την Παρασκευή, ένας δικαστής στο Λος Άντζελες είπε ότι ο Pitt και οι συνεργάτες του πρέπει να τα παραδώσουν στους δικηγόρους των αντιπάλων και είπε ότι δεν μπορούν καν να υποβάλουν έφεση κατά της απόφασης.

Πηγές κοντά στην σταρ του «Maleficent» είπαν στο Page Six ότι ο Brad Pitt αφήνει τον θυμό του για τον χωρισμό τους να εμποδίσει την κοινή επιχειρηματική λογική. “Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα ήταν ευτυχής για τον νέο συνεργάτη τους,” είπαν εκπρόσωποι της Angelina Jolie εξηγώντας ότι η εταιρεία προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

H πλευρά του Brad Pitt από την άλλη υποστηρίζει ότι η ιδέα να πουλήσει ένα κομμάτι της επιχείρησης για καλύτερη διανομή έρχεται σε αντίθεση με το μακροχρόνιο σχέδιό του για το έργο, το οποίο είναι να συγκεντρώσει τα κέρδη της εταιρείας.
Επιπλέον ο ηθοποιός θεωρεί ότι, “ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσουν την αξία για [τα παιδιά τους] είναι οι γονείς να διατηρήσουν την πλήρη ιδιοκτησία αυτού του ολοένα και πιο πολύτιμου και διευρυνόμενου περιουσιακού στοιχείου.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι, που έχει έξι παιδιά, χώρισε το 2016. Ήταν μαζί από το 2005.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ