Είναι η βασίλισσα της pop μουσικής στην Ελλάδα και αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά με την τελευταία διάκριση που έλαβε η Ελένη Φουρέιρα.

Λίγο μετά τη δημοσίευση του Κωνσταντίνου Αργυρού και την ανακοίνωση ότι «κρατά» στα χέρια του το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα, η Ελένη Φουρέιρα τον ακολούθησε και πλέον είναι η δεύτερη καλλιτέχνης της χώρας και η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να λάβει τη σπουδαία αυτή διάκριση.

Διαβάστε επίσης – Αργυρός: Ο πρώτος καλλιτέχνης στην Ελλάδα με “Diamond” album – Το ταξίδι της επιτυχίας

Ο δίσκος της, “Poli Ploki” εξυμνεί την ελληνική pop και συμπληρώνεται από κορυφαίες επιτυχίες, διασκεδαστικά τραγούδια που παίζουν στα ραδιόφωνα και συναρπαστικά ντουέτα, ανάμεσα σε αυτά και το ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, «Μόνο εσύ κι εγώ», το τραγούδι που συνυπάρχει στους δύο διαμαντένιους δίσκους της Ελλάδας.

Μια τραγουδίστρια που βίωσε την αμφισβήτηση λόγω της καταγωγής της, αλλά «έκλεισε» τα αυτιά σε όσους δεν πίστεψαν σε αυτή και τις δυνατότητες και συνέχισε να λάμπει και να διαπρέπει στο είδος της. Με αποκορύφωμα τη δεύτερη θέση που πήρε στην Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το “Fuego” το 2018, η καριέρα της ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το παιδικό της όνειρο έγινε αληθινό…

Παγκόσμια αναγνώριση, συναυλίες σε ολόκληρη την Ευρώπη με γεμάτα στάδια και πλατείες, guest εμφανίσεις στους διαγωνισμούς της Eurovision που ακολούθησαν και η συναυλία της με τον Maluma στο ΟΑΚΑ ήταν μόνο μερικές από τις πιο λαμπρές στιγμές στην καριέρα της.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ