Νέα κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης και φαίνεται ότι το ζευγάρι πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός αμέσως μετά την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο J2US. Μάλιστα, οι καλλιτέχνες κάλεσαν στη σκηνή τη Δέσποινα Βανδή, η οποία αποθεώθηκε από το κοινό. Μεταξύ των θεατών και ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος πετούσε όλο το βράδυ στη Δέσποινα Βανδή γαρύφαλλα.

Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης αγαπούν πολύ την Κρήτη καθώς εκείνη επισκέπτεται το νησί ουκ ολίγες φορές μέσα στον χρόνο ενώ εκείνος πραγματοποιεί γυρίσματα για τη σειρά του Mega, Κομάντα και Δράκοι.

Με τον Μανώλη Κονταρό, οι δυο καλλιτέχνες φαίνεται πως έχουν αναπτύξει μια στενή φιλία και ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αφιερώσει στη Δέσποινα Βανδή μια μαντινάδα. Στο τέλος της βραδιάς πόζαραν γι’ ακόμα μία φορά οι τρεις τους στο καμαρίνι του Κρητικού μουσικού.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την έξοδο του ζευγαριού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ