Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που, ευτυχώς, είχε καλή κατάληξη, ένα ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη και… ξαφνικά, ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι που κάνει την εμφάνισή του στο χέρι της Δέσποινας Βανδή καθώς εκείνη και ο αγαπημένος της ποζάρουν αγκαλιά στο διάσημο συντριβάνι της Fontana di Trevi.

Το βίντεο που ανέβηκε στο Instagram και στο οποίο φαίνεται το δαχτυλίδι στο χέρι της Δέσποινας Βανδή.

Με δεδομένο το μεγάλο έρωτα που ζουν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή -έναν έρωτα που άλλαξε ριζικά τις ζωές και των δυο τους- πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως το δαχτυλίδι αυτό ήταν κάτι παραπάνω από ένα κόσμημα. Μήπως σήμαινε κάτι περισσότερο για τη σχέση του αγαπημένου ζευγαριού, το οποίο ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα από το πρόβλημα καρδιάς του ηθοποιοί και τα δύο χειρουργεία που χρειάστηκαν για να το αντιμετωπίσει.

Δέσποινα Βανδή
Photo: Instagram/desp1navandi

Τέτοιες περιπέτειες, όπως ξέρουμε όλοι, επιταχύνουν αποφάσεις που ίσως έχουμε στο μυαλό μας αλλά αναβάλλουμε διαρκώς ψάχνοντας την ιδανική στιγμή. Μια τέτοια απόφαση μπορεί να προαναγγέλει το δαχτυλίδι αυτό, το οποίο -όπως ήταν λογικό- άρχισε να συζητιέται ήδη από τη στιγμή που το συγκεκριμένο βίντεο από τη Ρώμη δημοσιεύτηκε στο Instagram της Δέσποινας Βανδή.

Το θέμα συζητήθηκε σήμερα στο Super Κατερίνα, από όπου και το παρακάτω βίντεο:

Το ζευγάρι επέστρεψε χτες από το ταξίδι του στην ιταλική πρωτεύουσα και οι κάμερες ήταν φυσικά στο αεροδρόμιο για να «κλέψουν» κάποιες δηλώσεις. Ο Βασίλης Μπισμπίκης απάντησε λακωνικά για την κατάσταση της υγείας του ευχαριστώντας τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον, χωρίς φυσικά να πεί τίποτα περισσότερο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ