Έναν δυνατό έρωτα απολαμβάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μία τρυφερή ανάρτηση.

Η Δέσποινα μοιράστηκε μία κοινή selfie τους από ταξίδι τους στο εξωτερικό γράφοντας: «Ο δικός μου έρωτας». Στη φωτογραφία, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να δέχεται ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο από τον αγαπημένο της.

Το βράδυ του Σαββάτου η αγαπημένη ερμηνεύτρια έκανε μία αφιέρωση on stage στον Βασίλη Μπισμπίκη που είχε δώσει το παρών στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, στο Έναστρον. Η Δέσποινα αντικρύζοντας τον αγαπημένο της, του είπε επί σκηνής: «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν». Ο Βασίλης χαμογέλασε με τα τρυφερά λόγια της αγαπημένης του.

Η τρυφερή αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη
«Η Δέσποινα για μένα είναι ένας άνθρωπος που έχω ένα… ανυπόφορο μέσα μου, δηλαδή έχω μία αγωνία πολλά χρόνια τώρα και ίσως αυτή η αγωνία είναι που με κάνει και δημιουργώ, αυτό το ανυπόφορο, όταν είμαι μαζί της και η Δέσποινα είναι δίπλα μου, γίνεται έτσι μια γεφυρούλα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει, σβήνει», έχει δηλώσει ο ίδιος.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ