Θετική στον κορωνοϊό είναι η Δέσποινα Βανδή και για αυτό το λόγο δεν βρέθηκε στον τελικό του J2US.

Ωστόσο στην έναρξη του σόου τραγουδιού ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η Δέσποινα Βανδή θα εμφανίζεται μέσω skype και θα βαθμολογεί τα ζευγάρια. Μάλιστα, αμέσως είδαμε στους δέκτες μας την κριτή  από το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της.

«Καλή χρονιάς όλο τον κόσμο. Ζηλεύω πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας στον τελικό. Βλέπω την Μπακοδήμου που ροκάνιζε τη θέση μου όλα αυτά τα χρόνια τελικά τα κατάφερε. Βίκυ και Σταμάτη το νου σας. Πολύ περίεργο είναι αυτό. Είναι πολύ περίεργο, αλλά προέχει η υγεία. Θα μπορούσα σήμερα που είναι η πέμπτη ημέρα να είμαι κοντά σας, αλλά είπαμε να μην το ρισκάρουμε. Να κρατήσουμε τις 10 ημέρες. Θα σας θαυμάσω από εδώ. Θα δω πως θα τα πείτε, αν είστε καλοί, θα βαθμολογήσω και εσάς», είπε η Δέσποινα Βανδή από το σπίτι της.

Πάντως τα social media αντέδρασαν αφού βγήκε με μαλλί κομμωτηρίου με το twitter να παίρνει φωτιά.

 

Η Δέσποινα Βανδή δεν έσπασε την “καραντίνα”, στην οποία βάσει νόμου θα μπορούσε να είναι εκτός αλλά βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες μας σε απομόνωση με τον κομμωτή της,Βασίλη Μπουλούμπαση, ο οποίος βγήκε και αυτός θετικός στον ιό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ