Το επόμενο βήμα στη προσωπική της ζωή έκανε μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαίδη… η Δέσποινα Βανδή;

Η SoulaGlamorous, αυτό είναι πάντως που υποστηρίζει. Ο viral λογαριασμός στο Instagram, πραγματοποίησε QnA και δέχτηκε ερωτήσεις από διαδικτυακούς φίλους, περί showbiz και Κους – Κους. Ανάμεσα σ’ αυτά που καλέστηκε να απαντήσει, υπήρχε και μια ερώτηση, η οποία την ρωτούσε – εάν ξέρει – τι τρέχει ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον γνωστό ηθοποιό, Βασίλη Μπισμπίκη.

Η SoulaGlamorous δεν δίστασε να απαντήσει και να κάνει αποκαλύψεις με το story της, στο οποίο ισχυρίστηκε πως η Δέσποινα Βανδή δεν είναι σε σχέση με τον καλλιτέχνη, αλλά με ένα φίλο του, του οποίου το όνομα του ακόμη δεν έχει δημοσιευτεί. Μάλιστα, εκεί στήριξε και το γεγονός πως πλέον είναι συνεχώς μαζί, αφού είναι μια παρέα.

“Λοιπόν έλα αποκλειστικό. Δε τα έχει με αυτός γιατί είναι παντρεμένος με παιδί αλλά με κολλητό του φίλο, γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός του δε ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ