Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ταξίδεψαν πρόσφατα στην Ιταλία μετά την περιπέτεια του ηθοποιού με την υγεία του και το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε μερικές χαλαρές, ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές μετά την δύσκολη περίοδο που βίωσαν όσο ο Βασίλης Μπισμπίκης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Οι δύο τους δεν δίστασαν να μοιραστούν αρκετές από τις στιγμές του ταξιδιού τους με τους ακόλουθούς τους στα social media και την προσοχή «τράβηξε» το αστραφτερό μονόπετρο που φορούσε η Δέσποινα Βανδή.

Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για πρόταση γάμου… Κάτι που διαψεύστηκε μέσα από την εκπομπή “I love Σου-Κου” το πρωί του Σαββάτου, 30 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε ότι επικοινώνησε με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού οι οποίοι της μετέφεραν ότι δεν πρόκειται για ένα δαχτυλίδι αρραβώνα ή γάμου, αλλά για ένα δαχτυλίδι ευγνωμοσύνης.

Η Δέσποινα Βανδή δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του αγαπημένου της και μάλιστα ήταν αυτή που τον παρότρυνε να πάνε στις πρώτες βοήθειες όταν ένιωσε τον πρώτο πόνο στο στήθος, έτσι, ο Βασίλης Μπίσμπικης θέλησε να της προσφέρει αυτό το δώρο και να της πει «ευχαριστώ» για τη στήριξη και την αγάπη της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ