Φαίνεται ότι η Δέσποινα Βανδή είναι μία πολύ υποστηρικτική μαμά την οποία την ενδιαφέρει τα παιδιά της να είναι ευτυχισμένα και να ακολουθούν τα όνειρά τους! Πρόσφατα μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη για τη σχέση της κόρης της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, η ίδια απάντησε: «Είμαι χαρούμενη. Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο, και οι δύο είναι ευτυχισμένοι, είναι υπέροχο, αυτό θέλει κάθε γονιός».

Η Μελίνα Νικολαΐδη εδώ και αρκετούς μήνες διατηρεί σχέση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη ο οποίος είναι γυμναστής  personal trainer και ασχολείται με το βόλεϊ. Παρόλο που η όμορφη 19χρονη σπουδάζει στο Λονδίνο μιούζικαλ και ο σύντροφός της παραμένει στην Ελλάδα, οι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι.

Η Δέσποινα Βανδή στηρίζει τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη στο νέο το επαγγελματικό βήμα

Με ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο υποστηρικτική μαμά είναι. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία συγχαίρει τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη για το νέο του επαγγελματικό βήμα. Φαίνεται πως ο personal trainer άνοιξε ένα εστιατόριο με σπιτικό φαγητό στην περιοχή της Γλυφάδας.

«Με το καλό!» έγραψε στη λεζάντα του στόρι της η αγαπημένη τραγουδίστρια κάνοντας mention τον σύντροφο της Μελίνας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ