Επίσημη πρεμιέρα έκανε στο θέατρο Ριάλτο η παράσταση «Γεια-The musical» του Φοίβου και εκεί παρευρέθηκε η… Δέσποινα Βανδή!

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί μπροστά από τους φωτογράφους, η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος πόζαραν ξανά στα φλας τους και έκαναν κοινές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για τον καλλιτεχνικό «χωρισμό» τους, το μιούζικαλ αλλά και την πιθανότητα να τους δούμε ξανά σε συνεργασία.

Δείτε επίσης: Επανασύνδεση Βανδή-Φοίβου με φιλιά και αγκαλιές – Τρελάθηκαν οι fans τους

«Τα συναισθήματά μου είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει η Δέσποινα Βανδή την παράσταση. Είναι ο μεγάλος κριτής. Είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας, γι’ αυτό στεναχωριόμαστε πολλές φορές, και θα μου πει τη γνώμη της, όποια κι αν είναι αυτή.» δήλωσε ο Φοίβος στους δημοσιογράφους με τη Δέσποινα Βανδή να απαντάει «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε».

Για το ενδεχόμενο «επανασύνδεσης» απάντησαν «Γιατί όχι; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι».

Η Δέσποινα Βανδή από την πλευρά της δήλωσε: «Η πολλή ειλικρίνεια μάς χώρισε με τον Φοίβο. Μπορεί να δείτε ξανά κάτι από εμάς. Έχω μια ιδιαίτερη φόρτιση, είμαι πολύ περίεργη να δω την παράσταση. Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το “Γεια” είπα “κι εγώ πού είμαι;”, ήταν η πρώτη μου αντίδραση».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ