Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό με αφορμή τη συναυλία της στα Γιάννενα για τα 30 χρόνια καριέρας.

«Όταν με βρίσκουν νέα παιδιά στον δρόμο και μου λένε ότι μεγάλωσαν μαζί μου, λέω ευτυχώς που δεν είναι η γιαγιά τους να μου το πει. Μέχρι τη μαμά το ακούω, εντάξει… Αν πιάσουμε τις γιαγιάδες…» ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Διβάστε επίσης: Η συγκινητική εξομολόγησή της Δέσποινας Βανδή για την απώλεια του πατέρα της

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στο κεφάλαιο «έρωτας» που είναι και μεγάλος πρωταγωνιστής στη ζωή της αυτή την περίοδο με την ίδια να δηλώνει:

«Θα ήθελα να ανακαλυφθεί το χάπι των ερωτευμένων. Όταν είσαι ερωτευμένος, λάμπεις ακόμα κι αν είσαι άυπνος. Δεν σε νοιάζει αν τρως, είναι όλα υπέροχα…» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η απάντηση μου όταν ακούω τη λέξη έρωτας είναι Βασίλης»!

Διαβάστε επίσης:  Η Δέσποινα Βανδή απάντησε στις φήμες περί γάμου

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε ακόμη και για τον ρόλο της ως μητέρα… «Ως μητέρα με βαθμολογώ με 9,5, θα αφήσω ένα μικρό ποσοστό κάπου έχω κάνει κάτι λαθάκια. Όταν με ρώτησες πριν για επιτυχία, θα σου έλεγα τα παιδιά μου. Νιώθω ότι, ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μου είναι αυτά τα δύο παιδιά. Είναι καλοί άνθρωποι με αξίες, που σέβονται. Πάντα ήθελα να είμαι μάνα, δεν είναι όλες οι γυναίκες υποχρεωμένες να το νιώθουν αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ