Με αφορμή τις καλοκαιρινές συναυλίες που θα δώσει για τα 30 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι, η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην «Ελένη» και αποκάλυψε την τελευταία φορά που έκλαψε.

Ξεκινώντας από το Ηράκλειο, η Δέσποινα Βανδή θα επισκεφθεί φέτος το καλοκαίρι μεγάλες πόλεις της Ελλάδας για να τραγουδήσει τα αγαπημένα κομμάτια 30 χρόνων διαδρομής.

«30 και είμαι ακόμη εδώ», αστειεύτηκε μιλώντας στην κάμερα της «Ελένης» και, αφού παραδέχθηκε πως στην αρχή της καριέρας της υπήρξε αρκετά αφελής, απάντησε σε ποιον θα ήθελε να πει συγνώμη: «Ένα συγνώμη και ένα ευχαριστώ θα έλεγα στο νεότερο εαυτό μου». Αλλά αποκάλυψε επίσης ποιος την έκανε να κλάψει τελευταία φορά: «Τελευταία φορά που έκλαψα ήταν το Σάββατο, που μάλωσα με την κόρη μου».

δέσποινα βανδή
Η Δέσποινα Βανδή παραδέχθηκε πως ένας καβγάς με την κόρη της το περασμένο Σάββατο την έκανε να βάλει τα κλάματα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια παραδέχθηκε επίσης ότι η πιο δύσκολη απόφαση που χρειάστηκε να πάρει στην καριέρα της ήταν να συνυπάρξει σε μαγαζιά χωρίς να το θέλει, ενώ δίσκο-σταθμό για την καριέρα της θεωρεί το «Γεια».

Το να ακούς τη Δέσποινα Βανδή να λέει: «Με το χέρι στην καρδιά θα πω ότι ποτέ δεν απέκτησα έπαρση στην καριέρα μου γιατί ήμουν πολύ ανασφαλής» μπορεί να φαίνεται απίστευτο κι όμως, αποκάλυψε επίσης πως: «Μου πήρε 30 χρόνια καριέρας για να καταλάβω ότι η χαρά είναι παντού».

Κάθε φορά που αναφέρεται στον Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή λάμπει, ενώ ξεκαθαρίζει πως είναι ο άνδρας της ζωής της.

Τέλος, όταν η κουβέντα έφτασε σε θέματα καρδιάς, η Δέσποινα ήταν ξεκάθαρη. Στο δίλημμα μια μεγάλη επιτυχία ή ένα μεγάλο έρωτα, απάντησε: «Ένας μεγάλος έρωτας! Είσαι με τα καλά σου;», ενώ η απάντησή της στο ποια ήταν η τελευταία φορά που είπε σ’ αγαπώ δεν εξέπληξε κανέναν: «Τελευταία φορά είπα σ’ αγαπώ εχθές το βράδυ στο Βασίλη».

Photos: Instagram/desp1navandi

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ