Στο Λονδίνο βρίσκεται τα τελευταία 24ώρα η Δέσποινα Βανδή μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη και μία φίλη. Μπορεί από κοντά τους, στο ταξίδι, να λείπει ο μικρότερος γιος της, Γιώργος Νικολαΐδης αλλά η σκέψη της είναι και σε εκείνον. Ο 15χρονος γιος της ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει την ερμηνεία της μητέρας του σε ένα από τα πρώτα τραγούδια που ηχογράφησε στην καριέρα της στο «Γέλα μου». Άκουγε το τραγούδι σε δίσκο στο πικάπ. Το βίντεο αναδημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή γράφοντας: «Παιδί μου».

Η Δέσποινα Βανδή με τον γιο της Γιώργο

Χθες, η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ταξίδι με τη Μελίνα της. Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η Δέσποινα κάθεται στο τραπέζι ενός εστιατορίου στο Λονδίνο μαζί με τη Μελίνα, λίγο πριν απολαύσουν το γεύμα τους.

Η 18χρονη καλλονή, ήταν απλά ντυμένη με μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρο Τ-shirt και γκρι παλτό, ενώ η τραγουδίστρια φορούσε μαύρη φόρμα και ένα λευκό φούτερ. Φυσικά, η ίδια επέλεξε να κρατήσει την κλασσική μαύρη δερμάτινη τσάντα από τον οίκο YSL που μετέτρεψε το look της σε πιο σικ!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ