Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Λονδίνο, καθώς η Μελίνα πραγματοποιεί εκεί τις σπουδές της στην υποκριτική, ώστε να γιορτάσουν μαζί.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα τρυφερό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη 19χρονη πλέον Μελίνα Νικολαΐδη να σβήνει το κεράκι της και τη μητέρα της να τής χαρίζει την πιο γλυκιά αγκαλιά και ένα δυνατό φιλί.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν υπέρκομψη και επέλεξε ένα animal print πουκάμισο το οποίο συνδύασε με κόκκινο εφαρμοστό παντελόνι. Η Μελίνα ήταν επίσης εντυπωσιακή μέσα στο ιδιαίτερο φόρεμά της.

δέσποινα βανδή

H Μελίνα διανύει μια υπέροχη μερίοδο, ενώ πρόσφατα η μητέρα της, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, τονίζοντας ότι για κάθε γονιό αυτό που έχειν σημασία είναι η ευτυχία του παιδιού του.

Πριν λίγο διάστημα η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη: «Εμένα με νοιάζει τα παιδιά μου να είναι καλά. Είμαι δίπλα τους σε ό, τι κι αν αποφασίσουν. Δεν είμαι φίλη με την έννοια της φίλης. Θέλω να κρατάω τον ρόλο της μητέρας. Εννοείται ότι συζητώ τα πάντα μαζί τους αλλά είμαι η μάνα τους. Αυτή είμαι. Η κόρη μου μού μοιράζεται πράγματα».

Δέσποινα Βανδή: Η γνωριμία των παιδιών της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και ο κεραυνοβόλος έρωτας

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ