Μέσα από τη συχνότητα του Alpha η Δέσποινα Βανδή αναλαμβάνει τα ηνία της τηλεπαρουσίασης του “Chart Show” και ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση. Το τελευταίο διάστημα ακουγόταν έντονα το όνομά της για τη θέση αυτή και τελικά τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν.

«Το πιο μουσικό show της ελληνικής τηλεόραση μας ταξιδεύει στις μελωδίες της ευτυχίας και της διασκέδασης, της νοσταλγίας και των συγκινήσεων. Κάθε Σάββατο, η Δέσποινα Βανδή, μαζί με τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, της υποκριτικής, της ελληνικής showbiz – και όχι μόνο – δίνει το έναυσμα για την πιο μοναδική μουσική εμπειρία», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται να γεμίσει με μουσική τα βράδια μας «καθώς το top 30 με αγαπημένα τραγούδια, οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι live ερμηνείες θα μας κρατήσουν την πιο όμορφη και απολαυστική παρέα».

Ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από τους στίχους, ποια συναισθήματα ξυπνούν οι μελωδίες, ποια μυστικά αποκαλύπτονται πίσω από τις ερμηνείες; Οι Music Experts ανατρέπουν τα δεδομένα και αποκαλύπτουν κάθε φορά κάτι που εκπλήσσει!

Η Δέσποινα Βανδή, λοιπόν, δίνει ρυθμό στο σαββατόβραδο και το Chart Show ξεκινά!

Δέσποινα Βανδή

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ