Ποιοτικό χρόνο με την μονάκριβη κόρη της Μελίνα περνάει η Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μαζί με την Μελίνα πήγαν να κάνουν μαζί μάθημα pilates. Μάλιστα, η Δέσποινα μοιράστηκε μία φωτογραφία τους κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τους.

Δέσποινα Βανδή- Μελίνα Νικολαΐδη: Μοιράζονται την αγάπη τους για τη γυμναστική

Τον περασμένο Ιούνιο, η Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε από το σχολείο της, το Κολλέγιο Αθηνών και άνοιξε τα φτερά της για σπουδές στο Λονδίνο. Έτσι, κάθε φορά που επιστρέφει στην Αθήνα επιδιώκει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στη γνωριμία του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο και στην όμορφη σχέση που έχουν χτίσει μεταξύ τους. «Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν και μου ζήτησαν μόνοι τους να τους τον γνωρίσω και εξεπλάγην, δεν ήμουν προεταοιμασμένη. Έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι συγκινητικό. Τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους, αλλά και δεν θα έφτανε από μόνο του αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ