Τον έρωτά τους απολαμβάνουν στη Ρώμη η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ένα χρόνο σχεδόν μετά από τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες στο αεροδρόμιο με τον ίδιο προορισμό.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, το βράδυ της Παρασκευής, δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν stories και φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Χαλαροί και full in love, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός απέδειξαν ότι αυτό το love story είναι βγαλμένο από παραμύθι.

Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης

H τραγουδίστρια πόσταρε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία ανταλλάσσουν ένα γλυκό φιλί, ενώ στη συνέχεια έκανε και story γράφοντας στα ιταλικά «αγάπη… μόνο αγάπη».

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» αρκέστηκε σε μία υπέροχη φωτογραφία ως story, όπου η αγαπημένη του χαμογελά φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα κι εκείνος την φιλά στον ώμο.

Οι δυο τους φαίνεται ότι βρίσκονται στην ωραιότερη φάση της ζωής τους, με τα συναισθήματά τους να είναι τόσο δυνατά που δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να κρύβονται. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε παραδεχτεί: «Η Δέσποινα για εμένα είναι ουρανός! Μέσα στην καθημερινότητά μου, μέσα σε αυτή την τρέλα, είναι ο ουρανός μου».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ