Η Panik Records γιόρτασε τα 10 της χρόνια με μια επική συναυλία, με 30 καλλιτέχνες και συμφωνική ορχήστρα 60 μουσικών επί σκηνής.

Πολλοί όμως αναρωτήθηκαν γιατί απουσίαζε η Δέσποινα Βανδή από το line up και το event. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Records, δεν συμμετείχε για τηλεοπτικούς λόγους. Η συναυλία θα προβληθεί τηλεοπτικά από το Mega το επόμενο Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου στις 22:00, ημέρα κατά την οποία η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στα live του “Just The 2 Of Us”.

Οι σχέσεις της Δέσποινας Βανδή με την Panik Records παραμένουν άριστες και, μάλιστα, σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι και Music video που έχουν ετοιμάσει.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μπαλάντα με τίτλο “Που Λες”, το τρίτο τραγούδι από τη συνεργασία της τραγουδίστριας με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη μετά τα «Πέτρα» και «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή». Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει την άλλη Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, ενώ από τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, θα μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ