Ο Αλέξης Κούγιας είναι ένας νομικός, που απασχολεί όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη δράση του στη δικηγορία και φυσικά με από τις υποθέσεις, που αναλαμβάνει και τα σχόλια, που κάνει για όλες αυτές.

about:blank

Η προσωπική του ζωή παλιότερα είχε βγει στα φωτά της δημοσιότητας και συγκεκριμένα ο χωρισμός του με την Εύη Βατίδου, με την οποία έχει φέρει 2 παιδιά στον κόσμο

Πρόσφατα μάλιστα, επέλεξε να μοιραστεί δημόσια με τον κόσμο την ταλαιπωρία του και τη μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο δίνοντας δύναμη σε όσους αντιμετωπίζουν κάτι αντίστοιχο.

«Την παραμονή της χειρουργικής μου επέμβασης αγόρευα όρθιος για 12 ώρες, δύο ημέρες για την υπόθεση Λιγνάδη, Η ζωή είναι πολύ όμορφη και ας είναι γεμάτη λύπες. Θέλουν όλοι να ζήσουν. Να ξέρετε… Και εγώ θέλω να ζήσω. Έχω μικρά παιδιά και θέλω να μεγαλώσουν. Και θα τα μεγαλώσω. Είμαι φτιαγμένος από πλουτώνιο», είχε πει ο Αλέξης Κούγιας.

Μέσα από τη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε την Πέμπτη 26/1 τον είδαμε να απαντάει για πρώτη φορά σε ερωτήσεις, που αφορούν στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είναι ερωτευμένος.

Η αποκάλυψη του Αλέξη Κούγια για την προσωπική του ζωή

«Έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό, η οποία με βοήθησε στο πρόβλημα υγείας, πάρα πολύ και γενικότερα είναι επιπέδου. Ας μην συζητάμε για αυτά. Είναι επιστήμων, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετική δικηγόρος. Από τότε που χώρισα, όταν είχα μια σχέση συναισθηματική ή ερωτική, τόνιζα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδί. Το κράτησα και το απολαμβάνω», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ