Στην ενότητα “Δέκα και να καίνε” της εκπομπής “Love it” απάντησε σε πολλές πικάντικες ερωτήσεις ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής “Dot” αποκάλυψε την χειρότερη συνεργασία του, ενώ και το πρόσωπο με το οποίο δεν θα μπορούσε με τίποτα να δουλέψει.

Όπως αποκάλυψε χωρίς κανένα δισταγμό, δεν θα μπορούσε με τίποτα να δει τον εαυτό του δίπλα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

“Η χειρότερη συνεργασία μου ήταν με το Alter. Η Νάνσυ δουλεύει περισσότερο για το Dot. Το αστείο στις γυμνές φωτογραφίσεις είναι που προσπαθείς να κρύψεις τα επίμαχα σημεία. Με τη Νάνσυ είχαμε τσακωθεί πολύ επί εποχής ΙΜΑΚΟ, είχαμε ανταλλάξει πολλές… φιλοφρονήσεις. Μου στέλνουν άσεμνες φωτογραφίες στα social media. Δεν θα μπορούσα ποτέ να συνεργαστώ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Από τις πιο ενοχλητικές μου συνήθειες είναι ότι δεν ακούω επειδή είμαι αφηρημένος. Παλαιότερα είχα πολλές ανασφάλειες, ρουφιόμουν και με ενοχλούσαν τα μαλλιά μου. Δεν έχω χωρίσει ποτέ με γραπτό μήνυμα. Νιώθω άβολα την ώρα της συνέντευξης όταν ακούω χοντράδες και ψέματα ενώ ξέρω ότι δεν είναι έτσι”

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ