Συνέντευξη στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Ο παρουσιαστής μίλησε πρώτη φορά για την χρεοκοπία που του “κόστισε”, αποκαλύπτοντας πολλά. Όπως ανέφερε, τα χρήματα τα έχασε σε ένα project, το οποίο είχε επενδυθεί από τον ίδιο. Αν και έκανε συμφωνία με άλλους για να βάλουν και εκείνοι λεφτά, στη πορεία τραβήχτηκαν πίσω και έτσι, ο μόνος που τα είχε βάλει εξ’ αρχής ήταν ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε πως βρέθηκε σε περίοδο που δεν είχε ούτε ένα ευρώ, ενώ ταυτόχρονα τα “χρέη” του…”χτυπούσαν” το κουδούνι. Παρόλα αυτά, ευτυχώς ο αδερφός του, Θάνος, τον βοηθούσε οικονομικά για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και να σταθεί ξανά στα πόδια του.

“Από εκεί λοιπόν που είχα τα πάντα, μετά τίποτα. Από δύο κακές κινήσεις που έμπλεξα. Όπου κάποιος, δεν λέω το όνομα του, μου πρότεινε να κάνω κινήσεις επαγγελματικές, από ένα πρότζεκτ. Έτσι εγώ έβαλα τα πάντα κι αυτοί ενώ μου είχαν υποσχεθεί και τους πίστεψα, τραβήχτηκαν πίσω. Με αποτέλεσμα να χάσω όλη μου την περιουσία. Ήμουν κλεισμένος στο σπίτι, έβγαινα, αλλά δεν πήγαινα με τις παρέες μου, να μην τους στεναχωρήσω. Όλο αυτό το σκηνικό επί δύο χρόνια. Και όλους αυτούς τους μήνες και τις ημέρες διάφοροι να βαράνε τα κουδούνια της πόρτας και του τηλεφώνου. Να αφήνουν χαρτιά με χρέη πολλά. Έτσι τα έχασα όλα. Οικόπεδα, μετρητά, ακίνητα, όλες τις τραπεζικές καταθέσεις. Όλα. Δεν μου έμεινε ούτε ένα ευρώ. Και ερχόταν ο Θάνος και ζούσα”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ