Για δεύτερη μέρα απουσιάζει σήμερα, Παρασκευή 6 Μαΐου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την τηλεοπτική παρέα της Κατερίνας Καινούργιου. Η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της σημερινής εκπομπής της είπε για την απουσία του Ανδρέα: «Ο Ανδρέας μας λείπει και σήμερα, να πούμε ότι είναι λίγο αδιάθετος. Καλά είναι. Στέλναμε μηνύματα. Τη Δευτέρα θα είναι και πάλι μαζί μας».

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προσέχει πολύ την υγεία του και φροντίζει να ξεκουράζεται με την παραμικρή αδιαθεσία, μετά την μεγάλη περιπέτεια που είχε περάσει τον Οκτώβριο του 2021. Είχε προηγηθεί ένα καλοκαίρι που μπαινόεβγαινε στο νοσοκομείο αλλά μετά από μία επέμβαση που έκανε στον προστάτη, του παρουσίαστηκε μία λοίμωξη. Mάλιστα είχε νοσηλευτεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο ίδιος είπε αργότερα για τη μάχη που έδωσε: «Μέσα στο νοσοκομείο έπαθα σηψαιμία. Εκεί, λοιπόν, έδωσα μάχη. Δεν έπεφτε ο πυρετός, είχα παραισθήσεις, έβλεπα τοίχους να έρχονται καταπάνω μου, μου χορηγούσαν αντιβιώσεις για να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός. Όταν συνήλθα, μου είπαν ότι πέρασα, τρία στάδια με τρία διαφορετικά μικρόβια, η περίπτωσή μου ήταν διδακτορικό στη σηψαιμία. Δύο φορές σχεδόν…. αναχώρησα και με επανέφεραν. Τη δεύτερη χρειάστηκε να διασωληνωθώ στην εντατική».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ