Το unfollow που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στη Βίκυ Καγιά, σχολίασε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη». Η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν θεωρεί ότι πρέπει να έχει προηγηθεί κάποια παρεξήγηση για να κάνεις unfollow κάποιον και ότι εκείνη σταματά να ακολουθεί ανθρώπους στο Instagram με τους οποίους έχει χαθεί και δεν διατηρεί επικοινωνία πια.

«Το unfollow κατά τη γνώμη μου πρέπει να αποποινικοποιηθεί. Έχω κάνει πάρα πολύ κόσμο unfollow που δεν έχω τίποτα μαζί τους, δεν έχω τσακωθεί, δεν υπήρξε ποτέ ένταση, δεν μιλάμε», είπε στον αέρα της εκπομπής της. Και πρόσθεσε: « Έχω κάνει unfollow συνεργάτες από την 1η χρονιά της εκπομπής. Δεν σημαίνει ότι έχω κάτι μαζί τους, απλά χαθήκαμε. Τους ακολουθούσε άλλο ένα χρόνο. Και πέρυσι που είδα ποιους ακολουθώ, αναρωτήθηκα γιατί να μου βγαίνουν τόσες δημοσιεύσεις; Αφού δεν μιλάμε, γιατί να τους ακολουθώ; Γιατί να βλέπεις κάθε μέρα τις δημοσιεύσεις τους; Και μένα με έχουν κάνει unfollow και block».

Στη συνέχεια είπε πώς δεν συνηθίζει να κάνει follow ανθρώπους με τους οποίους δεν ταιριάζει. «Επίσης δεν κάνω και follow ανθρώπους που τώρα δουλεύουμε μαζί. Περνάμε τέλεια στη δουλειά, τους αγαπάω, τους θαυμάζω, αλλά από τη στιγμή που δεν θα έχουμε καθημερινή επαφή και δεν θα έχουμε επειδή είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, γιατί να τους κάνω;», είπε στον αέρα της εκπομπής της.Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ