Στην εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα και τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος, αναφέρθηκε σήμερα η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη” εξέφρασε την ενόχλησή της για κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές και κάποιους παρουσιαστές, που όπως είπε, στον βωμό της τηλεθέασης δεν σεβάστηκαν μια γυναίκα που περνούσε αρκετά δύσκολα.

«Από τη μια, διάσημοι άνθρωποι που αγαπάμε, θαυμάζουμε και ακολουθούμε, μοιράζονται τις δυσκολίες τους και από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι που δε το σέβονται. Και τι εννοώ δε το σέβονται για να μη με πουν πάλι ξινή και αυστηρή. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, εμείς εδώ ξέραμε ότι η Ελένη είναι έγκυος και φυσικά δεν κουνάω το δάχτυλο σε κανέναν. Όμως, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, όπως σε κάθε χώρο, που δε το σεβάστηκαν αυτό.

Αυτό που λέει η Ελένη, ότι ήθελα να περάσω τη δυσκολία μου μόνη μου, τα άγχη μου αλλά άκουγα όλη μέρα να σχολιάζεται η εγκυμοσύνη μου, παιδιά είναι πολύ δύσκολο. Ένας άνθρωπος που είναι τώρα στο σπίτι του, μπορεί να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος, το τι σημαίνει να περνάς τη δυσκολία σου και να βλέπεις στον βωμό της αναπαραγωγής να σχολιάζεται.

Είναι στο χέρι της διακριτικότητας της κάθε ομάδας, και του κάθε παρουσιαστή να το σεβαστεί. Εγώ επειδή τυχαίνει να έχω κάνει παρέα με την Ελένη, ξέρω ότι ήθελε πολύ να το καταφέρει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τα κατάφερε γιατί ξέρω ότι η ευαισθησία της όλη, αν πάει σε έναν άνθρωπο, θα είναι τρισευτυχισμένος. Είναι ωραίο όμως να σεβόμαστε τη δυσκολία κάθε ανθρώπου και να μη δημιουργούμε ταμπού.

Είναι ωραίο να σεβόμαστε και να μη μας νοιάζει μόνο η δουλειά μας, η τηλεθέαση, η αναπαραγωγή και να μας νοιάζει η ψυχή του ανθρώπου» είπε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε όσα είπε on air η Δανάη Μπάρκα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ