Η Δανάη Μπάρκα μίλησε μέσα απο την εκπομπή της για την πρεμιέρα του Κώστα Τουρού το Σαββατοκύριακο και εξήγησε ότι η σχέση τους δεν ήταν εξ΄αρχής καλή.

Η Δανάη Μπάρκα είπε μεταξύ άλλων:

“Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος – δεν γνωριζόμασταν προσωπικά – ήταν απο εκείνους τους ανθρώπους που όταν εμείς ξεκινούσαμε όλο αυτό που λέγεται “Πάμε Δανάη” ήταν δημόσια τουλάχιστον μαζί μου λίγο καχύποπτος και οριακά ξινούλης.

Είχα στεναχωρηθεί γιατί έλεγα τώρα τι του έκανα και έλεγε “υπάρχουν τόσοι άνθρωποι, απο που και ως που”. Έλεγα γιατί ρε παιδί μου; Τι του έκανα; Τι θα κάνω;” Έρχεται η στιγμή που ξεκινάει η εκπομπή, δεν απάντησα ποτέ σε τίποτα, έλεγα θα δει ότι το κάνουμε απο μεράκι.

Πάω καλεσμένη στη Ναταλία Γερμανού που τότε ήταν και δεν είχα την τόλμη ούτε να τον κοιτάξω.

Ήταν απο τους ανθρώπους που είχα στη λίστα του μυαλού μου ότι δεν θα δενόμουν ποτέ.
Έρχεται στο Mega με την Ελεονώρα. Λέω “Παναγία μου τώρα τι θα κάνω που θα τον βλέπω κάθε μέρα και αυτός δεν με θέλει;”.

Κάπως η τριβή τα έφερε, λίγο το χιούμορ, λίγο οι κοινές παρέες που όποτε είχαμε πετύχει ο ένας τον άλλο έβλεπα ότι είχε επιχείρημα όταν έλεγε κάτι.

Έχουμε καταλήξει με αυτό το αγόρι – για αυτό του ευχομαι καλή επιτυχία – να με κάνει να τον θαυμάσω πάρα πολύ, να τον σεβαστώ πάρα πολύ και να καταλήξω ότι όταν έχεις επιχείρημα ακόμα και αν κάποιος διαφωνεί μαζί σου, μπορεί να στηθεί και είναι απαραίτητο να υπάρχει”

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ