Η Ιωάννα Τούνη γέννησε το πρώτο της παιδί και η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, βλέποντας την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της.

Μάλιστα και η φωτογράφος και καλή φίλη της παρουσιάστριας, Πολίνα Νιάρχου, γέννησε το μωράκι της με την Κατερίνα Καινούργιου να «λιώνει» στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ευχήθηκε με τη σειρά του και στην παρουσιάστρια να ζήσει το θαύμα της μητρότητας, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάει σε δάκρυα. 

«Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις. Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις» είπε ο Γρηγόρης.

Η Κατερίνα Καινούργιου φανερά συγκινημένη απάντησε με λυγμούς: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια». 

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ