Η Cook At Home ήρθε και ομολογουμένως θα μας λύσει τα χέρια!

Και ποιος δε θέλει με 2 μόνο υλικά να μαγειρέψει το απόλυτο μαγειρευτό φαγητό που αγαπούν μικροί και μεγάλοι;

Εμείς σας έχουμε τη λύση! Πεντανόστιμο μοσχαράκι κοκκινιστό στην κατσαρόλα με όλη τη συνταγή σε ένα μπουκάλι.

Cook At Home: Έτσι μαγειρεύουμε σήμερα!

1. Σοτάρουμε το μοσχαράκι στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

2. Προσθέτουμε τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.

3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες, όπως συνήθως. Με τι θα το συνοδεύσετε; Βρείτε τις προτάσεις του COOK at HOME εδώ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ