Με αφορμή τη σειρά “Μόλις Χθες” όπου πρωταγωνιστεί, η Χρύσα Μιχαλοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στη σειρά όσο και στον δεσμό της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η ηθοποιός διανύει μια όμορφη περίοδο στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της και στο δεύτερο συμβάλλει αισθητά ο σεφ.

«Ο σεφ είναι ένας! Έρχεται στις πρεμιέρες μου, με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του, πολύ αντικειμενικά και με πολύ όμορφο τρόπο. Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας! Δεν ζηλεύω, όμως, ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος. Δεν υπάρχουν τέτοια. Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Όσον αφορά στην ηρωίδα της στη σειρά, ανέφερε: «Η Κορίνα που υποδύομαι στη σειρά “Μόλις χθες” είναι ένα πολύ παθιασμένο παιδί, έχει μεγαλώσει σε μια εύπορη οικογένεια και θέλει να γίνεται το δικό της. Πήρα το ρόλο στη σειρά μέσα από ακρόαση, είναι φανταστικά, περνάω υπέροχα».

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στα social media, αποκαλύπτοντας: «Διαβάζω στα social media άσχημα σχόλια για τα φρύδια μου, λένε πως είμαι σαν τον Δρακουμέλ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ