Τα φετινά Χριστούγεννα για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα θα είναι στην Αράχωβα, με τις κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα να βρίσκονται μαζί τους.

H content creator και ο παρουσιαστής του απολαμβάνουν την ομορφιά του μέρους και κοινοποίησαν στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε μάλιστα αναφερθεί πριν λίγο διάστημα στις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Το ζευγάρι έχει στολίσει υπέροχα το σπίτι του, το οποίο ωστόσο αποχωρίστηκε για λίγο.

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Ο Σάκης Τανιμανίδης λατρεύει την Αριάνα και τη Φιλίππα και μάλιστα κοινοποίησε βίντεο όπου τούς δίνει το γάλα τους και τους τραγουδά για να ηρεμήσουν και να κοιμηθούν.

«Ξεκινάνε να μιλάνε και είναι η ωραιότερη φάση. Τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε στην Ελλάδα», δήλωσε πρόσφατα η Χριστίνα.

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο παρουσιαστής φαίνεται πως απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τα παιδιά τους, τα οποία αποτελούν κύρια προτεραιότητά τους.

«Είμαι αυτή η μάνα η κουραστική που λέει πόλη μέρα για τα παιδιά. Είναι εντυπωσιακό πώς έχουν ταμπεραμέντο οι άνθρωποι από τη στιγμή που γεννιέται ο άνθρωπος», είχε επίσης αναφέρει.

Χριστίνα Μπόμπα

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και τέσσερα χρόνια, και η αγάπη τους δυναμώνει μέρα με τη μέρα, ενώ η Αριάνα και η Φιλίππα τούς χαρίζουν μοναδικές στιγμές.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ