Ο Χρήστος Μάστορας φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή του και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο γνωστού μοντέλου που έχουμε δει σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο λόγος για την Γαρυφαλλιά Καλυφώνη, το εντυπωσιακό μοντέλο που συμμετείχε στη πρώτη σεζόν του GNTM. Το μοντέλο τράβηξε αμέσως τα βλέμματα για την εκπληκτική ομοιότητά της με τη Σκάρλετ Γιόχανσον και απ’ ότι φαίνεται έχει έρθει πολύ κοντά με τον Χρήστο Μάστορα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, ο τραγουδιστής και το γνωστό μοντέλο πέρασαν ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, όπου και προσπάθησαν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι διέμεινε σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή Παλιούρι όπου χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία της περιοχής και έπειτα εξερεύνησε την περιοχή με χαλαρές βόλτες.

Ακολούθησε η βραδινή έξοδος και ο Χρήστος Μάστορας ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός. Το ζευγάρι επέλεξε να διασκεδάσει σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της περιοχής, με τους θαμώνες να μαρτυρούν ότι είδαν δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ