Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης έχουν κατορθώσει και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, που κρατούν πολύ συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί δεν κατάφεραν να αποδράσουν από την Αθήνα, τις ημέρες των εορτών, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο εκμεταλλεύτηκαν τις γιορτινές ημέρες κάνοντας πολλές βόλτες με τα δύο παιδιά τους, τον 8χρονο Αλέξανδρο και την 4,5 ετών Σμαράγδα, και φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello.gr εντόπισε το ζευγάρι σε μια έξοδο στο Golden Hall, που είχε πληθώρα δραστηριοτήτων για παιδιά, και τα στιγμιότυπα που κατέγραψε είναι γεμάτα χαρά.

Μετά τις γιορτές, που είχαν καθαρά οικογενειακό χαρακτήρα, οι δύο ηθοποιοί επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους. Ο Χρήστος Λούλης βρίσκεται στη Χιλή καθώς η παράσταση «Όρνιθες» του Νίκου Καραθάνου, στην οποία πρωταγωνιστεί, θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Λατινικής Αμερικής.

Η Έμιλυ Κολιανδρή, από την άλλη, έχει ξεκινήσει πρόβες με τον Θανάση Αλευρά και τη Γαλήνη Χατζηπασχάλη για την «Κυρία του Μαξίμ», που θα ανέβει στο Εθνικό Θέατρο στα τέλη Μαρτίου, ενώ έχει αρχίσει πάλι γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά του Alpha «Έρωτας μετά».

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ