Καλεσμένος, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!», ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο δημιουργός του «Maestro» μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία, για το ότι θεωρεί ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη του δουλειά, το Netflix και τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Ο Χριστόφορος δήλωσε ότι βρίσκεται στη συγγραφή των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων της δεύτερης σεζόν, τα οποία θα δούμε τον Ιανουαρίου του 2024. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν, στα τέλη Μαρτίου ή στις Αρχές Απριλίου, στους Παξούς και ένα μεγάλο μέρος θα γυριστεί στην Αθήνα.

Όπως υποστήριξε, δίνοντας ένα μικρό spoiler, ο Μιχάλης θα προσπαθήσει να κρατήσει μυστικό τον φόνο του Χαράλαμπου καθώς η σχέση του με τη Σοφία (η οποία θα εξελιχθεί) σημαίνει για εκείνον πολλά. Επίσης, είπε ότι η Κλέλια θα βρεθεί στην Αθήνα για τον Ορέστη χωρίς όμως να αναφέρεται σε λεπτομέρειες.

Όσον αφορά στο Netflix, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Δεν ψωνίστηκα για το Netflix. Αγχώθηκα γι’ αυτά που γράφω τώρα, ξέροντας ότι θα το δουν και πιο πολλά μάτια».

Η κίνηση της Ναταλίας Γερμανού

Στο τέλος της συνέντευξης, η Ναταλία Γερμανού έδωσε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τα δώρα του. Παράλληλα, του έδωσε ένα γατάκι από καταφύγιο ζώων. Ο ηθοποιός λατρεύει τις γάτες, ενώ η δική του πέθανε πριν από λίγο διάστημα. Έτσι, αυτή η κίνηση τον συγκίνησε και τον ξάφνιασε, βεβαίως, κάνοντας το Twitter να τη σχολιάσει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ