Ξεκινούν μέσα στον Απρίλιο τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Οι πρωταγωνιστές της σειράς, επιστρέφουν στους Παξούς προκειμένου να μπουν στα πρώτα γυρίσματα της σειράς, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Secret και η Σπυριδούλα Τριάντου.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φαίνεται ότι χρειάζεται πολύ χρόνο για να ολοκληρώσει τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Γι΄αυτό και δεν πρόκειται να δούμε το δεύτερο μέρος της ιστορίας στο πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα να μη δούμε το “Maestro 2” μέσα στο 2023.

Maestro 2 – Η υπόθεση

Παρόλο που είδαµε στην πρώτη σεζόν τον Ορέστη και την Αλεξάνδρα να φεύγουν για την Αθήνα, µια αφορµή θα τους αναγκάσει να επιστρέψουν στο νησί, καθώς υπάρχει ένα µεγάλο µυστικό. Οι ανατροπές θα είναι µεγάλες, όπως και τα ερωτικά πάθη, που θα βάλουν σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές, καθώς θα βγουν στην επιφάνεια και αλήθειες, που θα θέσουν τις ζωές όλων σε κίνδυνο.

Οσο για το φινάλε της ιστορίας, το καλό θα κερδίσει, ακόµα και αν αργήσει, αφού, σύµφωνα µε το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τείνει πάντα προς την ισορροπία ως άνθρωπος και αυτό κάνει και στις δουλειές του, αποτέλεσµα που έχουµε δει σε προηγούµενες σειρές µε την υπογραφή του.

Όµως ο Χριστόφορος δεν σταµατά εκεί, αφού µετά το τέλος του «Maestro» θα ξεκινήσει ο κύκλος της νέας συνεργασίας του µε το Netflix. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Secret, η συνδρομητική πλατφόρμα του έχει ήδη προτείνει τη δημιουργία μίας αγγλόφωνης σειράς, με ξένους ηθοποιούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ