Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Alpha και στον Τάσος Τρύφωνος παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο γνωστός δημιουργός μίλησε για το Maestro και την παγκόσμια κυκλοφορία του στο Netflix, την καριέρα του, την προσωπική του ζωή αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πως δεν είχε στο μυαλό του να επιστρέψει τηλεοπτικά, κάτι που όμως άλλαξε κατά την περίοδο της πανδημίας αφού κάποια άλλα σχέδια που είχε, πήγαν πίσω.

«Είχε κλείσει η σκέψη για την επιστροφή στην τηλεόραση. Αυτό άλλαξε λόγω covid γιατί ετοίμαζα την ταινία που θα έκανα. Και ενώ ήταν όλα έτοιμα, ήρθε η πανδημία, έκλεισε ο κινηματογράφος και περίμενε να περάσει όλο αυτό για να ξεκινήσουμε. Και επειδή καθυστερούσε, είχα το Maestro και σκέφτηκα να το κάνω μία μίνι σειρά γιατί μου ζητούσαν να κάνω κάτι στην Ελλάδα. Ένας από τους λόγους που έβαλα τους Παξούς είναι για να είμαστε πιο προστατευμένοι από την πανδημία. Γράφοντάς την είδα τι ενδιαφέρον έχουν αυτοί οι ήρωες σεναριακά. Είχα πέσει ακριβώς μέσα και οι ηθοποιοί το ανέβασαν πάρα πολύ» ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς του στο Netflix δεν αλλάζει τίποτα για τον ίδιο. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξήγησε τη σκέψη του λέγοντας: «Θυμάμαι ότι όταν μου είπαν για το κλείσιμο της συμφωνίας πήγαινα στο μοντάζ. Έκλεισα το τηλέφωνο, συνέχισα να οδηγώ, πήγα και συνέχισα το μοντάζ κανονικά. Δεν έβλεπα τίποτα γιατί έπρεπε να φτιάξω τα επεισόδια, ήξερα ότι θα τα έβλεπαν, είχα τεράστια αγωνία για το πώς να το φτιάξω όλο αυτό προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις και προκειμένου να είναι αυτό που θέλω και εγώ. Για μένα στο τέλος της ημέρας δεν αλλάζει κάτι, σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό προς Θεού, δεν θέλω να φανώ αχάριστος. Σίγουρα χαίρομαι πάρα πολύ αλλά δεν αλλάζει κάτι την ώρα που εγώ θα κάτσω να γράψω, την ώρα που είμαι στο σετ, την ώρα που είμαι στο μοντάζ. Δεν αλλάζει τίποτα, πάλι τρέχω».

Παράλληλα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να αναφερθεί και στα δημοσιεύματα που ήθελαν να ξοδεύονται αστρονομικά ποσά για τη δημιουργία του “Maestro”. Ο δημιουργός θέλησε να ξεκαθαρίσει τα όσα ακούστηκαν για το κόστος του κάθε επεισοδίου που όπως γράφτηκε άγγιζε το 1 εκατομμύριο. Όπως είπε, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς το επεισόδιο κόστιζε 300.000 ευρώ αλλά φυσικά έχει μία τεράστια δουλειά από πίσω προκειμένου να βγει.

«Μετά το Μaestro, δε θα ξανακάνω τηλεόραση. Δε γίνεται. Ανακάλυψα στο Maestro ότι έχω κι εγώ αλλάξει. Ειδικά μετά τις ταινίες, ο τρόπος που χειρίζομαι τα πράγματα, δεν είναι τόσο ο τηλεοπτικός τρόπος, είναι ο κινηματογραφικός τρόπος. Αυτό είναι τρομερά χρονοβόρο και κοστοβόρο και ψυχοφθόρο» κατέληξε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα μελλοντικά του σχέδια.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ