Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο ηθοποιός που φέτος έκανε την τηλεοπτική επιστροφή του με τη δραματική σειρά «Maestro», δίνει σπάνια τηλεοπτικές συνεντεύξεις και στην εκπομπή παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αμφισβήτηση που ένιωσε από την ιδιωτική τηλεόραση, στην αρχή της καριέρας του αλλά και για τις ακρότητες των σεναρίων του.

«Από τα κανάλια είχα αμφισβήτηση και άρνηση στην αρχή της καριέρας μου. Δεν επηρεάστηκα γιατί είχα όλη την ορμή και το πείσμα. Όταν είσαι 24 ετών και κάνεις αυτό που αγαπάς νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον κόσμο! Είχα ταχύτητα, αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά. Όλοι έχουμε τα θέματα μας. Τώρα λόγω ηλικίας σε κάποια πράγματα έχουμε ωριμάσει. Συνειδητοποιείς κάποια πράγματα. Βρέθηκα στους “Φρουρούς της Αχαΐας” μέσα από μια αγγελία. Ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική», ανέφερε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Μιλώντας για τη δημιουργία και για τα σενάρια που έχει κατασκευάσει σε ολόκληρη την πορεία της καριέρας του: «Μέσα από όλες αυτές τις σεναριακές ακρότητες, αυτό που δεν καταλάβαινα τότε, ήταν πως ναι μεν λειτουργούσαν σαν ένα όχημα προκειμένου να πω κάποια πράγματα. Πάντα από πίσω υπήρχαν και κοινωνικά θέματα. Μπορεί να μέναμε στο κομμάτι της μάνας και της κόρης ή στη «διαμάχη» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το παιδί. Όμως δεν καταλάβαινα την ακρότητα τόσο πολύ όταν την έφτιαχνα. Πιο πολύ θα έλεγα ότι υπήρχε κάποιες στιγμές μια νεανική αφέλεια».

Ακόμα έκανε μία αποκάλυψη και τόνισε πως έχει περάσει από δοκιμαστικό για τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Τιτανικός»: «Παίξαμε μια σκηνή με έναν ηθοποιό, αλλά δεν μου έλεγε για ποια ταινία είναι. Μου είπε ότι είναι για ένα πολύ γνωστό πλοίο που βυθίστηκε. Έχω κάνει δοκιμαστικό για τον Τιτανικό! Μετά από δύο χρόνια που είδα την ταινία λέω… “Άι στο δι@ολο! Αυτό θα έκανα;”», τόνισε γελώντας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ